mai 2011

Skole nå


Hei, atte nå sitter jeg på skolen, med MArtine. Hvis det blirr no fel i teksten er det pga. at tastaturet er helt fucka, men hadde!

Puser

Heij :-)

Okå, overskriften ble bare sånn, fordi bildene, og fordi jeg ikke er kreativ nok til å finne på noe bedre, så.. Men våkna just nesten, for en time siden. Nå har vi just spist frokost også, og sitter bare å hører på musikk ♥

Men atte i dag skal jeg på Back to the 80's ♥ Og gå sammen med vilde og litt sånn forskjellige ting. 

vi hadde det bare litt gøy i går 

 

God Morgen!

God morgen! Nå sitter jeg her i senga til Vilde å drikker cola. Hatt en skikkelig fin dag hittil, selv om vi ikke har gjort så mye, å nesten just stod opp. I dag hvet jeg ikke hva vi skal egentlig, men akk. nå er vi liksom litt trøtte enda, så tror ikke vi skal så mye før litt senere. Men skal begynne å blogge orgentlig nå igjen, låver! Får har ikke vært så god til å blogge, å statstikken min har gått nedover noe enormt! Så må skjerpe meg nå! Skal også prøve å kommentere tilbake på alle kommentarene!

Hei igjen!

Hallo! 

Har ikke rukket å blogge i det siste, var på ikea fra kl.12 til 11 i går så ja. Men nå såver jeg hos vilde, vi har liksom ikke gjort så veldig mye i dag, tatt sol å vært litt med hedda! Og andre dager i uka har jeg vært med Malin å Vilde med hesten te malin, tralli ♥


ælske dere


Natta folkens

Tror jeg tar kvelden nå, har hatt en kjempeherlig dag idag sammen med Hedda <3 Vi var litt i byen å på senteret, tok sol og spiste is! Også lagde vi smoothie. I morra har vi likosm sykkeldag, og jeg hvet ikke om noen her i familien har hatt gidd til å fikse det punkterte sykkel-dekket mitt -.- Menne kjøpte bare et par øredobber i byen på Check Point eller hvordan det staves. Også kjøpte jeg sånn gode jordber til i morra, så dagen blir litt gøyere på en måte! Neida, men jordber er godt!
Di kosta 60,- elns

Q. Hva har du jort i dag?

Er med i blogg vs blogg!

Hallo!

Fant nesten just ut at jeg var med i blogg vs blogg på Stina (trykk på navnet for å komme til bloggen)  sin blogg! Så hadde blitt kjempeglad om noen av dere hadde stemt på meg! :-D Foresten den andre som er med er Tuva! (Trykk for bloggen)

Du kan stemme HER!


okå tok bare et bilde fra søndag

Q. Har du lyst til å stemme?

 

Glitter lizzm


jeg hvet det, dårlig kvalitet ogsånnInnkjøp

Hallo!

Nå har jeg just kommet hjem fra en 3 timers kjøretur! Har vært i Porsgrunn og Skien. Hadde en kjempeherlig tur der borte, var litt på senteret og sånn. Og kjøpte meg litt klær, men ikke mye alså! Men fik liksom flere penger etter at vi hadde vært på senteret.

 Sorry får ulike størrelser, men bilde oplasteren var helt...


VelkommenHei! Jeg heter Vilde Saanum og bor i Mandal. Jeg blogger om hverdagen og foto. Håper dere liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

Lenker

hits