april 2011

Siste inlegg

Hallo!

Alså dett eblir siste inlegg for helgen! Sorry folkens, men skal til Skien i morra, og nå skal jeg til mor (bestemor) å være der til i morra, og gidder ikke ta med pc'en. Men håper dere kansje kommenterer litt men jeg er vekke da, hadde vært litt gøy liksom å komme hjem til masse kommentarer! Men vi snakkes på søndag ja, kansje det kan bli litt sent!

Nå har jeg foreaten just kommet hjem, og spiste just no mat. Har vært i byen med bestejentene Vilde, Martine og Malin, kos! Å så var vi litt på Malme med noen folk osv.

Tumblr_lkf4m7qy2t1qen7avo1_400_large

Q. Hva har du gjort i dag?

Q. Hva skal du i helga?

Slapper av i kveld..

Hallo!

Nå får en time siden kom jeg hjem etter en herlig dag med herlige folk! Storkost meg kjempemasse i dag alså! Skikkelig sliten egentlig, så bestemt meg får å bare ta det med ro i kveld, med ansiktsmaske og deilige og behagelige klær!

X_62f85eac_large

Tumblr_lkdmrnmw2r1qzh7tdo1_500_large

Q. Hva gjør du i kveld?

Nudler og Malin

Hallo 

Nå er jeg hos Malin, ble med henne hjem i dag. Nå sitter vi å ser på tv og spiser nudler. I stad prøvde vi å finne en sang til den dansen vettu! 

Tumblr_lhaq6ssvoz1qgv45yo1_500_large

Q. Hva har du gjort i dag?

iskaffe, trening og annen inf.

Hallo!

Sorry for at jeg ikke har blogga før nå, men i dag har jeg hatt det litt travelt. Rett etter skolen stakk jeg med hjem til Malin, gjorde lekser, spiste og hoppa. Så stakk vi ut, og hadde egentlig tenkt til å øve. Skriver lenger nede hva vi skal øve til. Men uansett, ble ikke noe i dag, får mått epå håndball -.- Så stakk jeg hjem, og så ned på håndball. Så kom likosm just hjem. Lagd meg noe iskaffe. Nam, var egentlig litt godt, selv om den var litt "sterk". Men uansett, nå sitter jeg og prøver å laste ned noe sånn musikk til mamma på mobilen hennes, lol det virker ikke. Fordi det finnes ikke norske sanger nesten på frost wire jo -.- ..

 Okå, nå det derre øve greiene.. På skolen i dag var det sånn felles-time med begge klassene, alså a og b klassene, hvor vi fik litt inf. om siste skoledag. Vi fikk vite at vi skulle ha en annen versjon av "norske talenter" alså istedet får sånn 7-klasse revy. Vi skal kalle det "Våre talenter" alså 7.klasses talenter. Alle er liksom nødt til å gjøre noe. Synes det var litt teit egentlig. Men uansett, så skal meg, martine, vilde og malin "danse" med litt "turn" i. Eller det ble litt dårlig forklart. Så vi har bare noen uker på oss til å finne opp en "dans" da! Så lurte på om noen av dere kansje kunne noen kule "trinn"? Hadde vært gøy hvis noen liksom hadde en video elns. som vi kunne sett på å kansje få litt inspirasjon fra, så si fra om noen av dere har det!

Okå, sorry for veldig mye tekst, ikke vanlig meg å skrive så mye! 


- et gammelt bilde av en båt jeg lagde når jeg var liten.

Q. Har du en video?

 

Klær

Hei

Atm er jeg hos Martine. Vi kom nesten just hjem fra Kr.sand, var med Martine til tannlegen. Hvet ikke helt hva vi skal senere, men tror vi skal ut. Men, nå frister det å gå på shopping :-( til kr.sand elns! Har så lyst på nye klær nå, føler liksom at jeg ikke har noe å gå med. Men det er bare pga. at jeg går veldig fort lei av klær, noe som er veldig dumt. Men skal til Skien på lørdag eller fredag, så skal på et kjøpesenter der da, så får vi se om jeg kjøper noe nytt da! Men har ikke penger, så skal spare litt, eller prøve.

Q. Hva skal du i dag?Må gjøre video

Meg å Martine tenkte at vi kunne ha en "må gjøre video, tror vi filmer det i morra elns. Så kom inn med MASSE forslag folkens! Vi er villige til å gjøre alt! nesten...Q. Har du forslag til hva vi kan gjøre?


Outfit

Tenkte liksom å ha en liten outfit. Den er egentlig fra i går, siden tok outfit's bilde i da, men gjør sikkert ikke så mye. Er hos Martine btw, men kommer sikkert flere inlegg etterpå!


♥ Toppen er Martine sin, men er fra Bik Bok og kosta 149,-  ♥ Shortsen er fra Vero Moda, og var på salg enb gang i sommer, betalte 70,- tror jeg?
Q. Hva synes du om outfiten?

day 6 - et bilde av deg selv når du var liten


okå - det var litt stygt.. Var vell ca. 8 år tror jeg?

videoblogg

Hallo!

Nå sitter meg og Maren nede i stua. Har spst pommes frittes, og vært nede på MIX og kjøpt oss litt smågodt og sånn! Kjempekoslig! Vi har også vært litt ute og sånn med noen. Vi har nemmelig huset for åss selv i hele dag, i natt og kansje litt i morgen også. Deilig det da! Når man kan låne litt sånne "dyrbare" ting som filmkamera osv... Ialefall, så skal jeg lage en videoblogg i kveld. Sminkevideo eller hva dere måtte ønske. Bare å kommentere dette inlegget om hva jeg skal videoblogge om! Fant også ut at det gikk an å ta bilder med det, alså video kameraet, men ble ikke like bra kvalitet å ta bilder med som å filme. Det var faktisk ganske bra å filme med!

 


Visste ikke at jeg tok dette bildet engang, fant det liksom bare når jeg leta gjennom dem på dataen ♥


 

Q. Hva skal jeg videoblogge om?

smarta..

Okå, jeg skulle liksom koke makaroni ikkesant? Så glemte jeg gryta med vann på komfyren! Gryta ver helt full, og sto på den høyeste temperaturen. Den stod der i nesten 2 timer utenatt jeg hørte så mye som en liten lyd! Eller luktet noesom heldst. Så kommer steinar inn og bare "hva er det du har lagd?" og jeg bare "hææ?" oioioioi tenk om det hadde begynt å brenne! eller kan det det?

 Ansiktsmaske oppskrift

Hallo! 

Kom hjem for ca. 2 timer siden, satt på med tanta mi hjem fra hytta, orket ikke være der til i morra. Men lagde just en slags ansiktsmaske! Moste 1 banan, helte i litt mandel olje, og tok i litt havrekli. Fant oppskriften på google. Men serriøst, det fins ingenting på tv'n atm! Sitter å ser på noe sånn drittkjedelig.

 

Arkivbilde fra Weheartit ♥


Q. Skal du prøve denne ansiktsmasken?


reiserblir ikke blogging før lørdag. Sorry folkens

day 5 - et bilde av en sport du er med på

Dette bildet er litt gammelt, og jeg skal slutte på håndball..


Q. Går du på noe sport?

Video - årets første bad 2011

 

Youtube ødlegger kvaliteten -.-


Q. Har du bada i år?

video?

Hei ♥

Nå i dag har jeg ikke gjort så mye egentlig. Har bare vært litt hjemme, lagde pannekaker til frokost ♥ Og i morra, skal jeg på ei sånn hytte omtrent 1 time unna her. Er ikke internett der, ikke strøm engang -.- Mamma synes det liksom er så "kosligt"... 

Men 1 ting, jeg tenkte å ha en video snart. Alså i dag, så.. Men da blir dere helt nødt til å skrive hva jeg skal ha videoblogg om! Hva som helst, bare det liksom blir noen video i det heletatt. 

Tumblr_ljo8t38prk1qagfmyo1_500_large

♥ Vilde Saanum

day 4 - et bilde du blir inspirert av

bookworm (700x469)

Dette bildet er bare et av mange 100000000000 menne blir veldig inspirert av Maria sine bilder ♥


Q. Blir du inspirert av dette bildet?

koslig dag

Hallo ♥ 

I dag har jeg bare vært ute nesten! Vært nede på skjebstad med Stine, Hedda, Yordaliza, Sara og Emma ♥ Og så var vi på butikken og noe sånt. Menne har ikke egentlig noe å si akk. nå!

Tumblr_l653bjngv41qate2wo1_500_large

Q. Hva har du gjort i dag? ♥

day 3 - et bilde du selv har redigert


Okei, er ikke så god til å komme på sånne tekster å sånnt, men dette var et av noen andre også.


Q. Hva synes du?

day 2 - et bilde av dine beste venner

ilu ;*


Q. Hvem er dine bestevenner?

Speilrefleks

Hallo ♥ 

 

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig. Har vært litt på skjebstad og litt sånt. Og så har jeg funnet ut at jeg skal få speilrefleks! Ikke enda, men tror jeg får før sommerferien! Men må betale litt selv også...

 

Q. Har du speilrefleks?

day 1 - ett bilde av deg selv har du sett meg før?

Bilder for en gangs skyld!

Heisann dere! ♥

 

I natt har jeg sovet hos Vilde med Martine ♥ Var utrolig gøy og kosligt! Blir trist i påskeferien uten dem! Di reiser jo til Drammen og Sverige sammmen i morgen, så ønsker dem god tur! ? Menne vi tok ganske mange bilder i går, men tar bare di aller beste, for det ble nesten 200 tilsammen! Vilde skal legge ut resten senere i dag, så legger dem ut i kveld sikkert.

 

 

 

Q. Hva synes du om bildene?

10 days

Hallo ♥ Tenkte å ha en liten "10 days" isteden for "30 days" ♥ Det er liksom 1 hel måned, og orker ikke til med alt det styret med at jeg glemmer en dag osv... men dette er en sånn hvor man bare bruker bilder :) synes det er litt enklere også...

  1. Et bilde av deg selv
  2. Et bilde av dine beste venner
  3. Et redigert bilde du selv har laget
  4. Et bilde du blir inspirert av
  5. Et bilde av en sport du er med på
  6. Et bilde fra du var liten
  7. Et bilde av det beste du hvet
  8. Et bilde du har tegnet
  9. Et bilde av noe du ikke klarer deg uten
  10. Et bilde av navnet ditt


Q. Har du tatt denne før?

Liker-knapp

Hei, ville bare si at jeg har fått sånn liker-knapp på bloggen! :D den er helt i bunden av bloggen, eller så kan du like hvert "enkelt" innlegg!
Q. Har du liker-knapp?Støvsuger

Hei ♥ 

Har just kommet hjem fra skolen nesten. Har ingen lekser i dag, for jeg har lest ut den boka vi egentlig skal lese i. Spiste "honney corn" vetikke hvordan det staves.. just! Nå sitter jeg å hører på en ny sang jeg hørte for første gang for noen dager siden. Syns den er litt kul egentlig. Men litt merkelig samtidig. Hørte den på GinaTricot på lørdag :D så fant jeg ut hva den hete å så fant jeg den å nå hører jeg på den. Den er av Britney Spears btw. Men att ejeg skal snart rydde og støvsuge rommet...

Q. Hva synes du om sangen?

natta

Natta, legger meg å hører på musikk nåQ. Når skal du legge deg?

rosa tusj

Overskriften ble bare sånn, fordi jeg så på en rosa tusj. Nå sitter jeg i senga og bare kjeder meg egentlig... Har ikke noe annet å gjøre en å snart gå ned å spise youghurt, eller hvordan det staves! Og bare så dere hvet det, så skal jeg kanse filme må-gjøre videoen til helga :-) så vi får se om det kommer noe video da!

Q. Har du hatt må gjøre video før?


Trening!

Skulle bare si at nå stikker jeg på trening! Trener bare 1 time i dag :-) Menne må gå ned i dag, så har ikke så god tid, så skjønner ikke hvorfor jeg bruker tid på å skrive dette meningsløse inlegget nå!

Q. Trener du?Ferie!

Hallo! :-) 

I dag har jeg ikke gjort noe mere en å ha vært på skolen egentlig. Dagen gikk ganske fort! Men stakkars Martine skada seg litt i dag! Huff, falt av runsa og landa på ryggen. Håper hun blir bedre så fort som mulig! Kjeder meg egentlig lit, men skal snart på trening. Er også bare helt herlig med sol! Sikkert sagt det noen ganger nå!

 

Men atte det er jo siste dag på skolen på fredag, før påskeferien! Gleder meg masse! Bare kunne vere hjemme uten å stå opp tiligt, vere med venner og sånt! Kjipt at det ikke er mere en nesten 2 uker, eller det er jo lenge det å, men liksom så gruer man seg til skolen igjen! Men ikke så lenge til sommerferien da! Bare noen uker til! Sinnsykt å fort tida egentlig går!

Q. Hva skal du i ferien?

Turning!

Heisann! 

I dag har jeg vert ute med Vilde, Malin og Martine å løpt i furulunden! deilig å få tatt seg en løpe tur av og til! Kom nesten just hjem fra Martine! Har vert med på sitta barnevakt med henne! 

Og alså, oveskriften, den sier kansje seg selv? Jo jeg skal da begynne på turn igjen! Eller, igjen og igjen, jeg har jo gått på RG veldig lenge, men så slutta jeg i fjor fordi jeg ikke hadde tid! Men nå begynner jeg igjen! På både RG og turn! Alså da blir uka nesten helt full av bare trening! Men det er jo bare dritgøy også!

1301387362000_rytmisk_sportsgymn_3707371698x698r_large

Nik6139-kohashi_large

Flinke :D

Q. Har du gått/går på turning eller RG?

Q. Hva har du gjort i dag?

Ute i sola!

Heisann! 

Nå er det ikke mere en en halv time eller noe sånt siden jeg kom hjem fra skolen. Mandagene går alltid så utrolig fort! Nå er det jo bare helt vidunderlig vær ute! Sola steker jo, og jeg ligger jer ute på verandaen med hele genseren over hauet for å få litt sol på ryggen! Deiligt! Vurderer å gå opp å skifte til noe litt mere "komfortabelt" enn dongrid bukser og genser!

Senere i dag skal jeg gå litt isammen med Martine, og så skal jeg på håndball! Fante meg just 2 is, men den ene smakte ikke godt! Så finner meg en ny en!

Q. Hva skal du i dag?Video-blogg


HADDE IKKE NOE ANNET Å GJØRE, SÅ...

Dagen i dag!

Hallo ♥ Nå ligger jeg bare her i senga! Litt deilig å legge seg! Skal snart legge bort pc'n å sove ♥ I dag har jeg vert ned i Mandalshallen med Benedikte og Alvilde! Kjempekoslig dag! ♥ Å så har jeg vert litt med Martine! Det eneste vi gjorde var å hoppe på trampolina. Resten av dagen ar jeg tilbringt hjemme med pc'n! Begynner å gå lei av pc! Nesten ialefall! Men jeg har skikkelg lyst til å bli kjent med flere! Ikke det at jeg ikke har mange gode venner fra før av, for det har jeg! ♥ Men det er bare så gøy å bli kjent med nye mennesker! ♥ Så vi får satse på mange nye venner i år! ♥ Vil ialefall det... 

Oi, lenge siden jeg skrev såpass mye! Selv om det egentlig ikke står så mye der oppe!

 

 Image and video hosting by TinyPic

VelkommenHei! Jeg heter Vilde Saanum og bor i Mandal. Jeg blogger om hverdagen og foto. Håper dere liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

Lenker

hits