Blogg

Water?

?480217-8-1262272041188.jpg Hva synes du?

Kake til frokost!

Herlig å ha en nabo som kommer over med kake på morningen! Eller det er en veninne av mamma. Men alikavell, god kake! 


Q. Hva har du spist til frokost i dag?

3 par

Tenkte å legge ut di 3 øredobbene jeg bruker best! Har satt tall under pga. di står i rekkefølge! Alså nr. 1 liker jeg best osv.Q. Hva syns du?

Ballerina

Q. Hva synes du?


Innholdet i pakken:

Sorry får veldig sen oppdaterin fra forgje innlegg, men har ikke vært hjemme, har vært på Sånum. Og har kjørt masse båt! Utrolig koslig! Kjørte til byen i dag, og kjøpte litt mat osv. på Meny. Men alså, til "overskriften"! Det jeg fikk i posten var speilrefleksen. Endelig! Deilig med nytt kamera! Har ikke tatt masse bilder enda, men skal ta noen etterpå!
Dette<3


Q. Har du speilrefleks?

Pakke i posten!

Eller den kom ikke akkurat i posten, men måtte hente den på posten. Trodde ikke pakken var så stor, fikk ikke plass i en pose en gang. Må vente litt med å åpne den til jeg kommer hjem, da kan dere få se hva det er! :-) 


Q. Hva tror du det er?

Maren er her&lt;3

Da var endelig Maren kommet til Mandal! Hun bor jo egentlig i Trondheim, og er her som oftest på sommeren. Såå hun sover hos meg i natt, hihi<3 Men vi var på Jonas i stad, jonas B alså, og spiste litt pizza osv, så sykla vi ut til sånum, får det er der di har hus osv. Og hoppa litt på trampolina, gikk mned til sjøen osv. Men må også bare si tusen takk til alle dere som leser bloggen min! Statstikken har økt enormt i det siste, noe som selfølgelig er positivt! Så er litt gøyere å blogge når jeg hvet at noen leser den ialefall! 
Q.
Hva har dere gjort i dag? 

Kommentere din blogg?

Dette blir siste innlegget for i dag, skal sove hos mor så tar ikke med pc'n. Men tenkte å kommentere tilbake i dette inlegget, så det vil si at hvis du kommenterer dette inlegget, kommenterer jeg din blogg ;-) Så bare skriv blogg adressen din elns i kommentar feltet 


Ahahhaha kjeda meg i dag (: hihi


Q. Hva er din blogg? 

Noen planer for sommeren

Tnekte og bare si litt om noe av dte jeg hadde tenkt meg i sommer! Og noe jeg gleder meg veldig til! Kommer nok til å gjøre mere n dobbelt så mye som står der alså, men det jeg sier nå er det jeg hvet hittil.

 

 Får besøk av Nathalie fra Notodden

 Maren kommer fra Trondheim

 Skalldyren

 Mye på skjøen

 Gå masse med venner

 Skal sikkert reise rund og besøke litt familie osv

 Skal kansje til Danmark, eller Oslo

 Skal mye på stranda

Oppdaterer dette innlegget litt etterhvert som jeg kommer på mere! :-)


Q. Hva skal du i sommer?

 

Mamma har bestilt...

Mamma har bestilt speilrefleks til meg! Jippi, skikkelig glad nå alså! Det kameraet jeg har nå er jo nemmelig helt ødelagt, lite, og rosa -.- Hele skjermen er knust, så kan kun se bildene når jeg legger dem inn på pc'en. Men blir deilig med nytt kamera ja! + at det kan filme, noe jeg hadde håpt på også! :-) Så håper dere ser frem til masse flere bilder nå! Og sikkert ganske mange video-blogger i tilegg ;-)

Dette er foresten kameraet...


Q. Har du samme?

Blogger jeg leser!

Tenkte og lage et inlegg om bloggene jeg leser! Bare sånn at dere hvet det, så setter jeg ikke bloggene etter rekkefølge på hvem jeg synes er best osv, setter di bare sånn som jeg gjør, helt tilfeldig rekkefølge :-)

 

 kristineam.blogg.no

 martinestorakers.blogg.no

 sonjahh.blogg.no

 zupermaria.blogg.no

 tcmn.blogg.no

 cathrinesyvertsen.bogg.no

 hiphopemma.blogg.no

 birthex3.blogg.no

 


Q. Leser du noen av di samme bloggene? 


Bildårr
Sorry får veldig dårlig bildekvalitet, men får nytt kamera snart ;-)

Okei, atm sover jeg hos Vilde! <3 Standar.. Men krysser fingrene for Varmt og godt vær i morgen, med sol osv! Pga. ha veldig lyst til å gå på stranda, sole meg osv...


Q. Hva skjer hos deg i morgen?

Lyst til å stemme?

Siden jeg leste så mange blogger som hadde meldt seg inn i Nelly's konkuranse, tenkte jeg å bare se hvordan den var :-) Lagde en kjole, men synes ikke den var sånn dritfin liksom. Men hadde blitt veldig glad om du stemte! Du kan stemme på meg her!

Innkjøp fra kr.sand // Veske fra Bik Bok - 99,- kr, 50%

// Eyeliner H&M - 19,50,-


//
Bukse fra Cubus - 199,-


Q. Har du noe likt?

Tannlegen

Ok, kan egentlig begynne med å oppsumere helga... Var jo som sagt med Vilde til Kr.sand, var en utrolig koselig tur<3 På fredagen tok vi bussen inn, så var vi på Sørlandssenteret, men kjøpte kun 3 ting, kan legge ut bilder i morra. Det var en eyeliner, bukse og veske btw. Men på lørdag gikk vi med noen andre fra kr.sand, gøy!  Og i dag reiste vi hjem. Og har ikk egjort noe mye hjemme. 

Men i morra blir det kr.sand igjen, tannlegen -.- Hater å måtte inn dertil hver måned bare pga. og stramme reguleringa. Slitsomt.


// hahaha lol, evig gammelt bilde ......


Q. Har du reggis?

St.hans og kristiansand!

Ok hei :-) Vært veldig dårlig til å blogge i det siste, hvet det, men det er pga. sommerferien! Er så deilig at jeg allerede er helt, sånn... Men derfor har jeg ikke tilbrakt så velidg mye tid forran pc'n, bare litt. Skal bli litt bedre til å ta bilder osv, så skal prøve og få laget minst 2 inlegg om dagen! 

 

Men i dag var det alså st.hans! Har vært en utrolig koselig dag egentlig! Først var jeg litt hos Vilde, spiste litt grillmat osv. Så ble jeg med familien ut på Sånum for og se når di brant bålet! Var koselig å se masse kjente folk, og barn som var utrolig ivrige! Har masse minner selv fra jeg var liten, synes det var så stas med det bålet alltid! Så ble jeg kjørt opp til Vilde igjen, for og sove der :-)

 

Men alså, i morgen tar jeg meg en tur til kr.sand med Vilde gullet mitt<3 Vi skal da alså på besøk til farmora hennes, så vi overnatter der fra Fredag til Søndag! På lørdag tenkte vi å finne på noe med noen Vilde kejner, så blir sikkert kosleig! Og jeg tror vi skal litt inn til byen eller sørlandssenteres elns.

Q. Har du hat en koselig kveld?

Q. Hva skal du til helga? 

Innkjøp - SkoOkå, bare sånn aller først, så har jeg ikke tatt 825 bilder pga. av at jeg "skryter" elns, bare får å liksomfå med detaljene osv. på skoene. Men kjøpte di på Euro Sko, og di kosta 500,- elns. 


Q. Hva synes du om skoene?


Innkjøp fra i dag & outfit for i morgen!


Denne buksa kjøpte jeg i dag, Vero Moda, 150,- 
Og dette er outfitten får siste skoledag i morgen :-)


Q. Hva synes du?Innkjøp!?

Allt er kjøpt/bestillt fra h&m, pakken kom på fredah :-) Bestilte får 600,- men mamma hadde noe sånn rabatt ting så det ble bare 300,- og noe sånn!


Q. Har du noe likt?

Top 5 i sminkepungen min!Jeg følte liksom bare får og gjøre noe nytt på bloggen, så la ut bilder av de 5 mst brukte tingene i sminkepungen min! :-)


Q. Bruker vi noe likt?Design!

Lurte på om noen er flinke til å lage design og header? Trenger vikrleig ett nytt design, det  jeg har nå er så kjedelig og det er stygg farge på bakgrunden :( 

Men uansett, har ikke gjort noe spesielt i dag egentlig, bare sitte på pc'n med Malin<3 Skal i bursdag senere i dag, blir sikkert gøy!Q. Kan du lage design?

Bursdag

I dag skal jeg feire bursdagen min, selv om jeg lsm egentlig hadde bursdag i mars men den blir alltid forsinket veldig mye osv pga. mange forksjellige grunner. Så da rydda jeg, eller holder litt på å rydde rommet, men det er kjedelig og brette tøy og støvsuge og alle andre sånn ryddegreier, så hvet ikke om jeg rekker å bli ferdig før 6 fordi jeg bare sitter på pcen og venter på att allt skal rydde seg selv. Jeg er teit.....

Men i dag hadde vi sånn revy ting på skolen, som vi viste 2 ganger. Var utrolig gøy egentlig! Men skal lage brownies snart tror jeg, med vilde, får hun kommer litt før sånn at hun kan hjelpe meg med hva jeg skal gå med, får finner ikke ut hva jeg skal ha på!

Å bare sånn at dere hvet det, så skal headeren egentlig være sånn:Q.
Hva synes du om headeren?Konkuranse!

Lol jeg er teit, å jeg har teite "konkuranser" Men må bare ha en får å blogge. Ok, det du må gjøre er å kommentere i inlegget, så trekker jeg en tilfeldig vinner som får 10 kommentarer, og vurdering! Trekker om noen dager til. Og jo flere kommentarer, jo større sjanse har du får å vinne! Lykke til lsm"Våre talenter"

I dag er det sånn revy-aktig ting på skolen. Skal vise får foreldrene til 50 stk. Og oggg at jeg har ikke så mye blogglyst egentlig, fordi har ikke noee inspirasjon. Men har lyst til å lage en video elns. men må kjøpe minnekort først :( Og den dansen vi skal vise er bare stygg. Så blir flau når jeg danser den! Men kom just hjem fra skolen nesten, og nå lager mamma lasanjee..Q. Har dere tips til hva jeg kan blogge om? Noe intressangt noe.

Trampoline&lt;3

I dag har jeg får dte meste hoppa på trampolina til Martine! Og så har vi øvd på skolen på den dansen vi skal ha på skolerevyen. Hater den. Martine har ikke lagt ut alle bildene enda, men di kommer vell etterhvert regner jeg med! + att vi fik skolebildene i dag! De kan jeg legge ut i morgen, får di ligger hos Martine. Glemte di der -.- Men her er ialefall noen av bildene vi tok i dag!Q. Hva har du gjort i dag?

Q. Hva synes du om bildene?

A car


Q. Hva synes du?Blomdalen

Nå just kom jeg hjem fra sånn møte ting på blomdalen-ungdomskole. Var litt gøy å se alle som skulle begynne osv, men ellers var det litt kjedelig å bare liksom sitte i ett klasseromm å høre på pratet til lærerne. Men er glad for att jeg kom i den beste, og mest bråkete klassen :-D


Skolen

Q. Hvilken skole går du på?

Hjemme fra bursdag!

Somsagt så var jeg i bursdag fra i går til i dag. Var helt greit nok egentlig, skjedde ikke noe sånn veldig spesilet dritgøy. Kom hjem i 3 tida i dag, og har masse myggstikk i hauet osv :( + at når jeg kom hjem, hadde broren min fått tak i foundationen (elns) og tømt den, klissa masse på speilet og over hele skrivepulten min -.- digg..


gammelt bilde... <3

Q. Hva har du gjort i helga?


Bursdag, hva skal jeg ha på meg?

Skal i bursdag i dag, å hvett ikke helt hvilken av di 2 toppene jeg skal gå med, så tenkte å høre hva dere synes!Q. Hva synes dere? Nr.1 eller Nr.2?

8a

Nå er jeg hos Vilde gullet, sover her i natt. Vi har da vært i bursdagen til Simen just. Var kjempe koselig egentlig. Vi bada i sånn basseng, 30 grader, og hadde det litt gøy med ballonger osv. Og vi tok mini buss inn pga. det var på brådland på lindesnes på hytta hans. Å sa så vi på film osv...

Men i dag var vi jo på hundesletta og fikk hvite hvilken klasse vi kom i på ungdomsskolen. Kom da i 8a, beste klassen! Vi kom med alle vi ille osv.. og kom btw med Malin! Bestejenta! <3 Shitt var så redd får å ikke komme i klasse med henne, men så kom jeg med ho :-)<3


Elsker dej beste <3

Ja, jeg kom i...

Ja, jeg kom i a klassen, sammen med alle di bestevennene mine nesten!<3 Shitt er så glad!  ++ at alle lsm var dritmisunnelige på klassen vår :))

Q. Ble du glad når du fikk utelt di nye klassene til ungdomsskolen?Hot or not?

High waist shorts - hot or not?


Disse er da mineQ. Hva synes du? 
Dagens outfit


Genser fra Vero Moda                         Bildet ble veldig dårli kvalitet på når det var stort :(

Bukse fra Vero Moda

Øredobber fra Vero Moda


Q. Hva synes du om dagens outfit?

Byen!

Hallo ♥

Nå kom jeg nesten just hjem fra en utrolig koselig dag på byen med Alvilde, Vilde og Benedikte! Benedikte og Alvilde gikk kl.16 men meg og vilde satt bare litt nede ved brygga etter det. Så utrolig koselig egentlig! Bare det å sitte ved brygga får meg til å tenke sommer! Selv om det egentlig er det nå da, men føler ikke det er orgentlig sommer før det er sommerferie!

I dag var siste faglige dag på skolen! Jey lsm. Men gruer meg sykt til i morra ass, da får vi hvite hvilken klasse vi kommer i på ungdomsskolen! Shitt gruer meg sånn :(((Q. Hva har du gjort i dag?

Q. Grua dere dere når dere skullefå hvite det? (mye "dere")

Today's day

I dag har jeg serriøst ikke gjort en drit. Har bare sitta inn i hele dag! Dødslenge siden sist jeg var så slansk som dette ass! Har bare sitt apå pc'n, og ik agidda å gjort leksene i det hele tatt. Men måtte gjøre di nå ofc -.- Men alikavel, så skull ejeg egentlig ut med Vilde, men hun ringte jo aldr. Så da har jeg fiksa litt på designet til Susanne, og litt mitt eget. Eller headeren Men den ble veldig sånn "nybegynner" header følte jeg, så får se om jeg orker å ta meg tid til å lage en orgentlig header senere en dag. Jeg er jklhgoubyvuybkinglkj slapp.
Glad i dere ♥


Q. Hva har du gjort i dag?
Hair
Det er ikke mitt hår alså :-) Og bildene er uredigerte

Q. Hva synes du?


Bro

'

Image and video hosting by TinyPic

Regulering

ok, dette er di første bildene jeg legger ut av meg selv når jeg smiler med reggis.

Q. Har du regulering?

Outfit
Singett fra Vero Moda                                   Shorts fra Vero Moda

 

Q. Hva synes du om outfiten?

Tips?

Fikk ikke blogga lørdag og søndag pga. at jeg var med vilde på hytta, og det var ikke nett der så.. Ny uke igen.. gah kjedelig. Å jeg hater mandager. Fordi da er det en hel uke igjen på skolen osv. Men dette er siste vanelige uka før sommerferien! Så det vil si at vi bare har 2 uker igjen på skolen. Sisate uka er det revy osv..

Men det jeg liksom lurte på da, var om dere hadde noen ideer til hva jeg kunne tatt bilder av?  Likosm ikk esånn teite ting, mere sånn som er gøy å se på lsm.

Q. Hva synes du jeg skal ta bilder av?


 ♥ Vilde

Herlig dag!

I dag har det virkelig vært helt utrolig herlig vær! Har vært ute i hele dag omtrent, sola meg, og vært ute i budokka, osv med Vilde, Malin og Victoria jentenemine<3 Vi var på ica først å kjøpte litt sån forskjellige ting. Tok noen bilder også, men fant ut at det var noe på linsa etter at jeg lsm hadde tatt mange bilder. Trodde først at kameraet var ødelagt. 

Q. Hva synes du om bildene?I dag, bilder

Hallo!

Nå ligger jeg her ute i sola, på trampolina til Vilde sammen med henne :-) Utroli deilig vær det er  i dag, har virkelig sommerfølese nå! Ligger i shorts og t-skjorte og redigerer bilder osv. I dag tenkte vi at vi kansje skulle ta oss et bad i budokka elns. Har tatt noen bilder i dag. Hvis de ble litt sånn rart redigert, var det pga. lyset her ute. Sola alså, den skinner på pc'en å da ser jeg lsm ikke så mye. 

Dere ser sikkert på bildene hva jeg har gjort i dag :-)Summer

- Bildene er fra weheartit


Tilbake, og nytt design

Hey ♥

Nå har vi fått nytt nett, endelig! Så da blir det blogging igjen! Som sagt så har vi just flytta inn i nytt hus, så da var det ikek internett før nå. Jeg har også skaffa nytt design, men det er ganske kjedelig, men finner sikkert et litt mer kreatift et senere, dette var liksom vare svart, hvitt og grått.

I dag skal jeg sove hos Vilde! Blir sikkert koselig! Vi har lit tplaner om foskjellige ting, og tar med kameraet, så blir sikkert litt bilder i kveld ♥Q. Hva skal du i kveld?

Skole nå


Hei, atte nå sitter jeg på skolen, med MArtine. Hvis det blirr no fel i teksten er det pga. at tastaturet er helt fucka, men hadde!

Puser

Heij :-)

Okå, overskriften ble bare sånn, fordi bildene, og fordi jeg ikke er kreativ nok til å finne på noe bedre, så.. Men våkna just nesten, for en time siden. Nå har vi just spist frokost også, og sitter bare å hører på musikk ♥

Men atte i dag skal jeg på Back to the 80's ♥ Og gå sammen med vilde og litt sånn forskjellige ting. 

vi hadde det bare litt gøy i går 

 

God Morgen!

God morgen! Nå sitter jeg her i senga til Vilde å drikker cola. Hatt en skikkelig fin dag hittil, selv om vi ikke har gjort så mye, å nesten just stod opp. I dag hvet jeg ikke hva vi skal egentlig, men akk. nå er vi liksom litt trøtte enda, så tror ikke vi skal så mye før litt senere. Men skal begynne å blogge orgentlig nå igjen, låver! Får har ikke vært så god til å blogge, å statstikken min har gått nedover noe enormt! Så må skjerpe meg nå! Skal også prøve å kommentere tilbake på alle kommentarene!

Hei igjen!

Hallo! 

Har ikke rukket å blogge i det siste, var på ikea fra kl.12 til 11 i går så ja. Men nå såver jeg hos vilde, vi har liksom ikke gjort så veldig mye i dag, tatt sol å vært litt med hedda! Og andre dager i uka har jeg vært med Malin å Vilde med hesten te malin, tralli ♥


ælske dere


Natta folkens

Tror jeg tar kvelden nå, har hatt en kjempeherlig dag idag sammen med Hedda <3 Vi var litt i byen å på senteret, tok sol og spiste is! Også lagde vi smoothie. I morra har vi likosm sykkeldag, og jeg hvet ikke om noen her i familien har hatt gidd til å fikse det punkterte sykkel-dekket mitt -.- Menne kjøpte bare et par øredobber i byen på Check Point eller hvordan det staves. Også kjøpte jeg sånn gode jordber til i morra, så dagen blir litt gøyere på en måte! Neida, men jordber er godt!
Di kosta 60,- elns

Q. Hva har du jort i dag?

Er med i blogg vs blogg!

Hallo!

Fant nesten just ut at jeg var med i blogg vs blogg på Stina (trykk på navnet for å komme til bloggen)  sin blogg! Så hadde blitt kjempeglad om noen av dere hadde stemt på meg! :-D Foresten den andre som er med er Tuva! (Trykk for bloggen)

Du kan stemme HER!


okå tok bare et bilde fra søndag

Q. Har du lyst til å stemme?

 

Glitter lizzm


jeg hvet det, dårlig kvalitet ogsånnInnkjøp

Hallo!

Nå har jeg just kommet hjem fra en 3 timers kjøretur! Har vært i Porsgrunn og Skien. Hadde en kjempeherlig tur der borte, var litt på senteret og sånn. Og kjøpte meg litt klær, men ikke mye alså! Men fik liksom flere penger etter at vi hadde vært på senteret.

 Sorry får ulike størrelser, men bilde oplasteren var helt...


Siste inlegg

Hallo!

Alså dett eblir siste inlegg for helgen! Sorry folkens, men skal til Skien i morra, og nå skal jeg til mor (bestemor) å være der til i morra, og gidder ikke ta med pc'en. Men håper dere kansje kommenterer litt men jeg er vekke da, hadde vært litt gøy liksom å komme hjem til masse kommentarer! Men vi snakkes på søndag ja, kansje det kan bli litt sent!

Nå har jeg foreaten just kommet hjem, og spiste just no mat. Har vært i byen med bestejentene Vilde, Martine og Malin, kos! Å så var vi litt på Malme med noen folk osv.

Tumblr_lkf4m7qy2t1qen7avo1_400_large

Q. Hva har du gjort i dag?

Q. Hva skal du i helga?

Slapper av i kveld..

Hallo!

Nå får en time siden kom jeg hjem etter en herlig dag med herlige folk! Storkost meg kjempemasse i dag alså! Skikkelig sliten egentlig, så bestemt meg får å bare ta det med ro i kveld, med ansiktsmaske og deilige og behagelige klær!

X_62f85eac_large

Tumblr_lkdmrnmw2r1qzh7tdo1_500_large

Q. Hva gjør du i kveld?

Nudler og Malin

Hallo 

Nå er jeg hos Malin, ble med henne hjem i dag. Nå sitter vi å ser på tv og spiser nudler. I stad prøvde vi å finne en sang til den dansen vettu! 

Tumblr_lhaq6ssvoz1qgv45yo1_500_large

Q. Hva har du gjort i dag?

iskaffe, trening og annen inf.

Hallo!

Sorry for at jeg ikke har blogga før nå, men i dag har jeg hatt det litt travelt. Rett etter skolen stakk jeg med hjem til Malin, gjorde lekser, spiste og hoppa. Så stakk vi ut, og hadde egentlig tenkt til å øve. Skriver lenger nede hva vi skal øve til. Men uansett, ble ikke noe i dag, får mått epå håndball -.- Så stakk jeg hjem, og så ned på håndball. Så kom likosm just hjem. Lagd meg noe iskaffe. Nam, var egentlig litt godt, selv om den var litt "sterk". Men uansett, nå sitter jeg og prøver å laste ned noe sånn musikk til mamma på mobilen hennes, lol det virker ikke. Fordi det finnes ikke norske sanger nesten på frost wire jo -.- ..

 Okå, nå det derre øve greiene.. På skolen i dag var det sånn felles-time med begge klassene, alså a og b klassene, hvor vi fik litt inf. om siste skoledag. Vi fikk vite at vi skulle ha en annen versjon av "norske talenter" alså istedet får sånn 7-klasse revy. Vi skal kalle det "Våre talenter" alså 7.klasses talenter. Alle er liksom nødt til å gjøre noe. Synes det var litt teit egentlig. Men uansett, så skal meg, martine, vilde og malin "danse" med litt "turn" i. Eller det ble litt dårlig forklart. Så vi har bare noen uker på oss til å finne opp en "dans" da! Så lurte på om noen av dere kansje kunne noen kule "trinn"? Hadde vært gøy hvis noen liksom hadde en video elns. som vi kunne sett på å kansje få litt inspirasjon fra, så si fra om noen av dere har det!

Okå, sorry for veldig mye tekst, ikke vanlig meg å skrive så mye! 


- et gammelt bilde av en båt jeg lagde når jeg var liten.

Q. Har du en video?

 

Klær

Hei

Atm er jeg hos Martine. Vi kom nesten just hjem fra Kr.sand, var med Martine til tannlegen. Hvet ikke helt hva vi skal senere, men tror vi skal ut. Men, nå frister det å gå på shopping :-( til kr.sand elns! Har så lyst på nye klær nå, føler liksom at jeg ikke har noe å gå med. Men det er bare pga. at jeg går veldig fort lei av klær, noe som er veldig dumt. Men skal til Skien på lørdag eller fredag, så skal på et kjøpesenter der da, så får vi se om jeg kjøper noe nytt da! Men har ikke penger, så skal spare litt, eller prøve.

Q. Hva skal du i dag?Må gjøre video

Meg å Martine tenkte at vi kunne ha en "må gjøre video, tror vi filmer det i morra elns. Så kom inn med MASSE forslag folkens! Vi er villige til å gjøre alt! nesten...Q. Har du forslag til hva vi kan gjøre?


Outfit

Tenkte liksom å ha en liten outfit. Den er egentlig fra i går, siden tok outfit's bilde i da, men gjør sikkert ikke så mye. Er hos Martine btw, men kommer sikkert flere inlegg etterpå!


♥ Toppen er Martine sin, men er fra Bik Bok og kosta 149,-  ♥ Shortsen er fra Vero Moda, og var på salg enb gang i sommer, betalte 70,- tror jeg?
Q. Hva synes du om outfiten?

day 6 - et bilde av deg selv når du var liten


okå - det var litt stygt.. Var vell ca. 8 år tror jeg?

videoblogg

Hallo!

Nå sitter meg og Maren nede i stua. Har spst pommes frittes, og vært nede på MIX og kjøpt oss litt smågodt og sånn! Kjempekoslig! Vi har også vært litt ute og sånn med noen. Vi har nemmelig huset for åss selv i hele dag, i natt og kansje litt i morgen også. Deilig det da! Når man kan låne litt sånne "dyrbare" ting som filmkamera osv... Ialefall, så skal jeg lage en videoblogg i kveld. Sminkevideo eller hva dere måtte ønske. Bare å kommentere dette inlegget om hva jeg skal videoblogge om! Fant også ut at det gikk an å ta bilder med det, alså video kameraet, men ble ikke like bra kvalitet å ta bilder med som å filme. Det var faktisk ganske bra å filme med!

 


Visste ikke at jeg tok dette bildet engang, fant det liksom bare når jeg leta gjennom dem på dataen ♥


 

Q. Hva skal jeg videoblogge om?

smarta..

Okå, jeg skulle liksom koke makaroni ikkesant? Så glemte jeg gryta med vann på komfyren! Gryta ver helt full, og sto på den høyeste temperaturen. Den stod der i nesten 2 timer utenatt jeg hørte så mye som en liten lyd! Eller luktet noesom heldst. Så kommer steinar inn og bare "hva er det du har lagd?" og jeg bare "hææ?" oioioioi tenk om det hadde begynt å brenne! eller kan det det?

 Ansiktsmaske oppskrift

Hallo! 

Kom hjem for ca. 2 timer siden, satt på med tanta mi hjem fra hytta, orket ikke være der til i morra. Men lagde just en slags ansiktsmaske! Moste 1 banan, helte i litt mandel olje, og tok i litt havrekli. Fant oppskriften på google. Men serriøst, det fins ingenting på tv'n atm! Sitter å ser på noe sånn drittkjedelig.

 

Arkivbilde fra Weheartit ♥


Q. Skal du prøve denne ansiktsmasken?


reiserblir ikke blogging før lørdag. Sorry folkens

day 5 - et bilde av en sport du er med på

Dette bildet er litt gammelt, og jeg skal slutte på håndball..


Q. Går du på noe sport?

Video - årets første bad 2011

 

Youtube ødlegger kvaliteten -.-


Q. Har du bada i år?

video?

Hei ♥

Nå i dag har jeg ikke gjort så mye egentlig. Har bare vært litt hjemme, lagde pannekaker til frokost ♥ Og i morra, skal jeg på ei sånn hytte omtrent 1 time unna her. Er ikke internett der, ikke strøm engang -.- Mamma synes det liksom er så "kosligt"... 

Men 1 ting, jeg tenkte å ha en video snart. Alså i dag, så.. Men da blir dere helt nødt til å skrive hva jeg skal ha videoblogg om! Hva som helst, bare det liksom blir noen video i det heletatt. 

Tumblr_ljo8t38prk1qagfmyo1_500_large

♥ Vilde Saanum

day 4 - et bilde du blir inspirert av

bookworm (700x469)

Dette bildet er bare et av mange 100000000000 menne blir veldig inspirert av Maria sine bilder ♥


Q. Blir du inspirert av dette bildet?

koslig dag

Hallo ♥ 

I dag har jeg bare vært ute nesten! Vært nede på skjebstad med Stine, Hedda, Yordaliza, Sara og Emma ♥ Og så var vi på butikken og noe sånt. Menne har ikke egentlig noe å si akk. nå!

Tumblr_l653bjngv41qate2wo1_500_large

Q. Hva har du gjort i dag? ♥

day 3 - et bilde du selv har redigert


Okei, er ikke så god til å komme på sånne tekster å sånnt, men dette var et av noen andre også.


Q. Hva synes du?

day 2 - et bilde av dine beste venner

ilu ;*


Q. Hvem er dine bestevenner?

Speilrefleks

Hallo ♥ 

 

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig. Har vært litt på skjebstad og litt sånt. Og så har jeg funnet ut at jeg skal få speilrefleks! Ikke enda, men tror jeg får før sommerferien! Men må betale litt selv også...

 

Q. Har du speilrefleks?

day 1 - ett bilde av deg selv har du sett meg før?

Bilder for en gangs skyld!

Heisann dere! ♥

 

I natt har jeg sovet hos Vilde med Martine ♥ Var utrolig gøy og kosligt! Blir trist i påskeferien uten dem! Di reiser jo til Drammen og Sverige sammmen i morgen, så ønsker dem god tur! ? Menne vi tok ganske mange bilder i går, men tar bare di aller beste, for det ble nesten 200 tilsammen! Vilde skal legge ut resten senere i dag, så legger dem ut i kveld sikkert.

 

 

 

Q. Hva synes du om bildene?

10 days

Hallo ♥ Tenkte å ha en liten "10 days" isteden for "30 days" ♥ Det er liksom 1 hel måned, og orker ikke til med alt det styret med at jeg glemmer en dag osv... men dette er en sånn hvor man bare bruker bilder :) synes det er litt enklere også...

  1. Et bilde av deg selv
  2. Et bilde av dine beste venner
  3. Et redigert bilde du selv har laget
  4. Et bilde du blir inspirert av
  5. Et bilde av en sport du er med på
  6. Et bilde fra du var liten
  7. Et bilde av det beste du hvet
  8. Et bilde du har tegnet
  9. Et bilde av noe du ikke klarer deg uten
  10. Et bilde av navnet ditt


Q. Har du tatt denne før?

Liker-knapp

Hei, ville bare si at jeg har fått sånn liker-knapp på bloggen! :D den er helt i bunden av bloggen, eller så kan du like hvert "enkelt" innlegg!
Q. Har du liker-knapp?Støvsuger

Hei ♥ 

Har just kommet hjem fra skolen nesten. Har ingen lekser i dag, for jeg har lest ut den boka vi egentlig skal lese i. Spiste "honney corn" vetikke hvordan det staves.. just! Nå sitter jeg å hører på en ny sang jeg hørte for første gang for noen dager siden. Syns den er litt kul egentlig. Men litt merkelig samtidig. Hørte den på GinaTricot på lørdag :D så fant jeg ut hva den hete å så fant jeg den å nå hører jeg på den. Den er av Britney Spears btw. Men att ejeg skal snart rydde og støvsuge rommet...

Q. Hva synes du om sangen?

natta

Natta, legger meg å hører på musikk nåQ. Når skal du legge deg?

rosa tusj

Overskriften ble bare sånn, fordi jeg så på en rosa tusj. Nå sitter jeg i senga og bare kjeder meg egentlig... Har ikke noe annet å gjøre en å snart gå ned å spise youghurt, eller hvordan det staves! Og bare så dere hvet det, så skal jeg kanse filme må-gjøre videoen til helga :-) så vi får se om det kommer noe video da!

Q. Har du hatt må gjøre video før?


Trening!

Skulle bare si at nå stikker jeg på trening! Trener bare 1 time i dag :-) Menne må gå ned i dag, så har ikke så god tid, så skjønner ikke hvorfor jeg bruker tid på å skrive dette meningsløse inlegget nå!

Q. Trener du?Ferie!

Hallo! :-) 

I dag har jeg ikke gjort noe mere en å ha vært på skolen egentlig. Dagen gikk ganske fort! Men stakkars Martine skada seg litt i dag! Huff, falt av runsa og landa på ryggen. Håper hun blir bedre så fort som mulig! Kjeder meg egentlig lit, men skal snart på trening. Er også bare helt herlig med sol! Sikkert sagt det noen ganger nå!

 

Men atte det er jo siste dag på skolen på fredag, før påskeferien! Gleder meg masse! Bare kunne vere hjemme uten å stå opp tiligt, vere med venner og sånt! Kjipt at det ikke er mere en nesten 2 uker, eller det er jo lenge det å, men liksom så gruer man seg til skolen igjen! Men ikke så lenge til sommerferien da! Bare noen uker til! Sinnsykt å fort tida egentlig går!

Q. Hva skal du i ferien?

Turning!

Heisann! 

I dag har jeg vert ute med Vilde, Malin og Martine å løpt i furulunden! deilig å få tatt seg en løpe tur av og til! Kom nesten just hjem fra Martine! Har vert med på sitta barnevakt med henne! 

Og alså, oveskriften, den sier kansje seg selv? Jo jeg skal da begynne på turn igjen! Eller, igjen og igjen, jeg har jo gått på RG veldig lenge, men så slutta jeg i fjor fordi jeg ikke hadde tid! Men nå begynner jeg igjen! På både RG og turn! Alså da blir uka nesten helt full av bare trening! Men det er jo bare dritgøy også!

1301387362000_rytmisk_sportsgymn_3707371698x698r_large

Nik6139-kohashi_large

Flinke :D

Q. Har du gått/går på turning eller RG?

Q. Hva har du gjort i dag?

Ute i sola!

Heisann! 

Nå er det ikke mere en en halv time eller noe sånt siden jeg kom hjem fra skolen. Mandagene går alltid så utrolig fort! Nå er det jo bare helt vidunderlig vær ute! Sola steker jo, og jeg ligger jer ute på verandaen med hele genseren over hauet for å få litt sol på ryggen! Deiligt! Vurderer å gå opp å skifte til noe litt mere "komfortabelt" enn dongrid bukser og genser!

Senere i dag skal jeg gå litt isammen med Martine, og så skal jeg på håndball! Fante meg just 2 is, men den ene smakte ikke godt! Så finner meg en ny en!

Q. Hva skal du i dag?Video-blogg


HADDE IKKE NOE ANNET Å GJØRE, SÅ...

Dagen i dag!

Hallo ♥ Nå ligger jeg bare her i senga! Litt deilig å legge seg! Skal snart legge bort pc'n å sove ♥ I dag har jeg vert ned i Mandalshallen med Benedikte og Alvilde! Kjempekoslig dag! ♥ Å så har jeg vert litt med Martine! Det eneste vi gjorde var å hoppe på trampolina. Resten av dagen ar jeg tilbringt hjemme med pc'n! Begynner å gå lei av pc! Nesten ialefall! Men jeg har skikkelg lyst til å bli kjent med flere! Ikke det at jeg ikke har mange gode venner fra før av, for det har jeg! ♥ Men det er bare så gøy å bli kjent med nye mennesker! ♥ Så vi får satse på mange nye venner i år! ♥ Vil ialefall det... 

Oi, lenge siden jeg skrev såpass mye! Selv om det egentlig ikke står så mye der oppe!

 

 Image and video hosting by TinyPic

99

1. Siste du drakk - Sjokolademelk
2. Siste telefonsamtale - Mamma
3. Siste mottatte sms - Martine
4. Siste sangen du hørte på ? - Love
5. Sist du gråt ? - Husker ikke helt


DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år? - Ja
16. Har du likt noen dette året? - Ja
17. Ledd til du har begynt å gråte? - Ja
18. Møtt noen som har forandret deg? - Ja
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er? - Ja
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg? Mm
21. Kysset noen ? - Ja 

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha? - 2-4
24. Har du kjæledyr? - Ja
25. Vil du forandre navnet ditt? - hvet ikke
26. Hvordan feiret du din siste bursdag? - familien
27. Når våknet du i dag? - 8.10 - forsov meg, men rakk skolen :o
28. Hva gjorde du midnatt i går? - så på film på rommet
29. Nevn noe du IKKE kan vente på? - sommer!
30. Sist gang du så moren din? - halv time siden?
31. Hva ville du forandra i livet ditt? rommet mitt
32. Hva hører du på akkurat nå? - musikk
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Kine? ja

34. Hva går deg på nervene akkurat nå? - at det er kald her, og prøver å varme meg ved ovnen men brenner meg bare, da svir det -.-

36. Hva er ditt virkelige navn? - Vilde
37. Sivilstatus? - Singel
38. Stjernetegn? - Fiskene
39. Gutt eller jente? - Jente
40. Barneskole? - Går der -.-
41. Ungdomskole? - glede meg :D
42. Videregående? - hvett ikkø
43. Hår farge? - mørkebrunt, vil farge det :c
44. Langt eller kort? -  sånn mellomting
45. Høyde ? 1.68 
46. Er du betatt av noen? sikkert
48. Piercinger? - har ikke 
49. Tattovering? - har ikke
50. Høyre eller venstre hendt? - høyre

AKKURAT NÅ:
61. Spiser ? spiste just ris-lapper
62. Drikker - ingenting
63. Nå skal jeg ? snart på trening
64. Hører på ? musikk
65. Venter på ? - at mamma skal komme snart

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn? - ja
67. Lyst til å gifte deg? - ja

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne - Øynene
70. Kyss eller klem ? begge
71. Høyere eller lavere ? høyere
72. Eldre eller yngre ? samme, men ikke så mye yngre..
73. Romantisk eller spontan - eh, vetikke
74. Fin mage eller fine armer ? Mage
75. Tattovering eller piercing - tatovering vist det MÅTTE vert noe 
76. Voldsom eller forsiktig ? mellomting
77. Forhold eller bare lek ? forhold
78. Bråkmaker eller tilbakeholden ? litt begge egentlig

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed - Nei
80. Drukket sterk alkohol ? Nei
81. Mista brillene/linsene - Nei
82. Sex på første date - nei
83. Knust noens hjerte ? hvett ikke
84. Fått ditt eget hjerte knust ?- ja 
85. Blitt arrestert? - Nei
86. Takket nei til en invitasjon til date ? - hvett ikke 
87. Grått når noen har dødd - ja
88. Likt en venn som er gutt? - ja

TROR DU PÅ: 
89. Deg selv ?-  av og til
90. Mirakler ? - Ja
91. Kjærlighet ved førtse blikk ? - vetikke
92. Himmelen ? - vet ikke
93. Nissen ? - jada (a)
94. Kyssing på første date? - ja
95. Engler? - Vet ikke


SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå? ja
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen? - nei
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid ? ja 
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten? - venner!

Fant denne på June sin blogg!

Meg å Martine, Lol jeg var rar der

Regn

Heisann ♥ Nå sitter jeg nydusjet her i senga, å ser på ''Mamma Mia'' med mine småsøsken! Hehe, di syns den er så gøy, så satte den på for dem :)

Okå, nå regner det ute! Kjipt, får jeg håpte på at det skulle bli sol i dag -.- Gidder ikke være ute i dag, lager meg heller en kopp kakao, og så blir det vel bare pc'n i dag. Eller Martine kommer snart foresten!

Личное | Записи в рубрике Личное | Life and Football : LiveInternet - Российский Сервис Онлайн-Дневников


Q. Hva skal du i dag?

Q. Liker du regn?

 

N A T T A

God natt dere, eller vi skal se på film nå, så vi snakkes serere i ''dag'' ♥
Kveld med jentene mine!

Heisann ♥ Ynnskyld dere, får dårlig blogging i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt tid! Sorry, låver dere å bli bedre! Holder på å fikse designet mitt å sånt nå, men finner ingen bakgrund, så jeg hvet det, den jeg har akuratt nå er ikke fin, men endrer den snart da!

Ja men uansett, så sitter meg å vilde å martine å hører gjennom gamle sanger vi hørte på når vi var mindre, haha! ♥ Er hos vilde å koser oss, var nede på butikken tidligere i dag! I morra skal jeg te Kristiansand å se på kamp, så skal jeg gå isammen med martine å vilde igen tror jeg!

Tumblr_lin4sntj5a1qeb1xzo1_500_large

sko ass

Heisann!

Kom just inn nesten. Har vært i byen med Martine, Vilde og Yordaliza! Kjempekosligt :-) Kjøpte meg nye sko, og noe sånn som jeg bruker i håret, legger ut bilder etterpå! Men bare så dere hvet det, liker ikke selv skoene på bildet, di er mye finere på selve føttene dine, synes nå jeg da!

Sitter nå å ser på ''Total Black Out'', haha! Blir liksom livredde får å ta på en b\myk bamse? Hah, men er jo ikke så rart etter alt det andre di tar på! Som kakelakker å slanger å sånt!

Mod. 99, ICU

Heh,, tar bilder av di jeg har i morra!

//et bilde fra i går

// Vilde Saanum

 

Bildene fra photoshoot!

Hei ♥ Nå har jeg just fått bildene! Alså de fra photoshooten meg, Martine og Yordaliza hadde i stad! Må bare si at det er veldig mange bilder! Eller ganske så mange, så jeg legger ut di beste i dag, å litt sånn flere etterhvert! Hvis det er greit det da?

I morra skal 7.trinn til fyrtornet på lindesnes! Blir sikkert koseligt det, men kansje litt kald også? Hvis det blåser mye! Skal ta med kameraet, å prøve å ta noen bilder!

Mange bilde rtil, men legger dem ut i morra heller!

Q. Hva synes du om bildene?

// Vilde Saanum ♥

Photoshoot!

Heisann! ♥

Nå har jeg just kommet meg inn, og martine er med meg! Visitter bare på pc'n egentlig. Har just vært ute og tatt bilder! Utrolig gøy! Hvett ikke om jeg får bildene i dag, men jeg tror det! Men skal ialefall legge dem ut på bloggen med en gang jeg får dem tilsendt! Lover dere ♥ Men skal fortsette med del-1 på må gjøre videoen, så skal jeg redigere den å legge den ut! ♥

✝ UNHOLY BLOG ✝

▲Dskodust▲

smells like 60s spirit

Q. Har du vært på Photoshoot før?

// Vilde Saanum ♥

Sommer!

Fordi jeg vil ha sommer nå vell!!!!! NÅ KOM NÅ!! savner sommeren :c  Skal legge inn masse sommerbilder nå faktisk, fårdi sommerbilder er fine, og varme! Dø snø, dø! Eller legger ikke såååå mange men liksom litt..

hardtoexplain: repeatafterme,iamfree

hardtoexplain

summer ℓove

My Photos - Cuuuba MB 2011

Be Different.Smile.

She's Anonymously in LOVE

*Surf Girl* - Fotolog

Q. Savner dere sommeren?

Q. Hva synes du om bildene?

// Vilde Saanum

skole blæø

Hei!

Nå sitter jeg på skolen i kunst og håndtverk timene, 3 timer kjedelig plast-knekk! Uff! Har laget en sånn derre mobil holder, kan sikkert legge ut bilder når jeg kommer hjem senere i dag, men ikke nå! Er litt sulten egentlig, skal spise snart! o.o men alikavell, så er det friminutt nå! så jeg må nok gå nå får læreren er sinna på meg nå D: Dere hvet, lærere.. :P

Flashing lights

Erika Sawajiri « YeinJee's Asian Blog

L0V3 M3 | Flickr ? Compartilhamento de fotos!

Q. Hva gjør dere akuratt nå?

Q. Har du lagd plast-knekk før?

// Vilde Saanum

God morgæn!

Heisann!

Nå sitter jeg bare å venter på Martine, som skal komme bort snart! hehe.. Jo, har just spist å stelt meg! Men har ikke så mye å skrive om egentlig, jo Martine ringte just og å sa at hun var på vei c': lalalaalalal^^

Ha en fin dag videre dere, så blogges vi!

// Vilde Saanum

Konkuranse?

Heisann ♥ Nå har jeg just vert ute med Martine å tatt noen bilder får gøy! Var litt gøy å! Haha, men nå er jeg hjemme... Men: jeg lurte på om dere ville ha en konkuranse? Jeg kjøper inn premier, og litt sånn! ♥ Men gidder ikke å ha vis liksom ingen gidder å melde seg på, så derfor spør jeg: Vil dere ha konkuranse? Hvis over 10 kommenterer er det greit, da skal jeg starte konkuransen med en gang!

Q. Vil du at jeg skal hå konkuranse?

Q. Hva vil du at premien skal være?

// Vilde Saanum ♥

 

Må gjøre video!

Hei ♥    Atm sitter jeg å gjør lekser .__. Har masse lesing å matte! fml..

Uansett, så må jeg bare si at jeg skal ha sånn ''må gjøre'' som jeg har hatt 1 gang før på den gamle bloggen min! Men nå tar jeg det om igjen! Lar det stå åpent noen dager før jeg lager videoen! Trekker ut noen, kommer ann på hvor mange forslag som kommer inn å sånn.. Lager kansje sammen med noen andre! ♥ Men får se ;)

Bare å komme inn med forslag i dette inlegget! Blir bare glad ;) Lager video♥Di 2 bildene fra trampolina var i går! ♥ Lånte ei trampoline..

Q. Hva synes du jeg skal gjøre i må gjøre videoen?

// Vilde Saanum

Videoblogg!

Ehm, ja, jeg lurte på om dere ville ha videoblogg? Og isåfall hva? Skal lage videoen i dag, så lurt å skrive noe nå! Legger videoen ut til kl.21.30 men da ligger den ute! Det vil si at jeg lager selve videoen sånn i 21 tiden!

Ble ikke noe lange innlegg, men bare får at bloggen ikke skal vere så kjedelig!

 

Image and video hosting by TinyPic
Q. Hva syns du jeg skal video-blogge om?
// Vilde Saanum

Bobbler

Q. Hva syns du?

Q. Hva kan jeg gjøre bedre?

// Vilde Saanum

Hva vil du ha?

Heisann, og god ''morgen'' ♥

I dag stod jeg opp i sånn halv 11 tida, og skulle egentlig ned i Mandalshallen får å se på kamp, men ble ikke noe, fik bare gått rett inn å så ut igjen o.o Prøver å ta litt bilder å sånn også nå, legger dem ut etterpå!

Men, jeg lurte på 1 ting, hva vil dere at jeg skal ta bilder av? Hva som helst! Skriv gjerne inn forslag i dette innlegget, så jeg har litt oversikt! ♥

Og bare sånn at dere hvet det, jeg svarer tilbake i dette inlegget, alså, jeg skriver 1 kommentar på bloggen til dere som kommer med forslag!

Cool story bro.

will you come again?!

// Vilde Saanum

VelkommenHei! Jeg heter Vilde Saanum og bor i Mandal. Jeg blogger om hverdagen og foto. Håper dere liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

Lenker

hits