St.hans og kristiansand!

Ok hei :-) Vært veldig dårlig til å blogge i det siste, hvet det, men det er pga. sommerferien! Er så deilig at jeg allerede er helt, sånn... Men derfor har jeg ikke tilbrakt så velidg mye tid forran pc'n, bare litt. Skal bli litt bedre til å ta bilder osv, så skal prøve og få laget minst 2 inlegg om dagen! 

 

Men i dag var det alså st.hans! Har vært en utrolig koselig dag egentlig! Først var jeg litt hos Vilde, spiste litt grillmat osv. Så ble jeg med familien ut på Sånum for og se når di brant bålet! Var koselig å se masse kjente folk, og barn som var utrolig ivrige! Har masse minner selv fra jeg var liten, synes det var så stas med det bålet alltid! Så ble jeg kjørt opp til Vilde igjen, for og sove der :-)

 

Men alså, i morgen tar jeg meg en tur til kr.sand med Vilde gullet mitt<3 Vi skal da alså på besøk til farmora hennes, så vi overnatter der fra Fredag til Søndag! På lørdag tenkte vi å finne på noe med noen Vilde kejner, så blir sikkert kosleig! Og jeg tror vi skal litt inn til byen eller sørlandssenteres elns.

Q. Har du hat en koselig kveld?

Q. Hva skal du til helga? 

2 kommentarer

Så gøy å se en så bra blogg fra Mandal! :D God helg til deg og den fine bloggen!

Martine ..

28.jun.2011 kl.17:16

Digg med sommerferie,håper du hadde en fin st.hans <3<3<3

Skriv en ny kommentar

VelkommenHei! Jeg heter Vilde Saanum og bor i Mandal. Jeg blogger om hverdagen og foto. Håper dere liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

Lenker

hits